JELAJAH PARSI (IRAN & OMAN)

Tarikh Berlepas


Tarikh MulaTarikh AkhirStatus
12 November 202422 Nov 2024Tempahan dibuka

TEHRAN – ISFAHAN – SHIRAZ – MUSCAT

HARGA SERENDAH

RM8,990 Seorang

Berminat dengan pakej ini?

Ya, pendaftaran kini lebih mudah! Hanya mendaftar online sekarang untuk menjadikan percutian anda menjadi kenyatan!

IRAN & OMAN 12 HARI 9 MALAM

HARI 01 : KUALA LUMPUR
Berkumpul di KLIA pada jam 11.30 malam (11 Nov 2024) untuk urusan check-in dan boarding pass.

HARI 02 : KUALA LUMPUR – MUSCAT AIRPORT – TEHRAN (L/D)
Bertolak ke Muscat Airport pada pukul 2:45 pagi dan akan tiba pada jam 5:40 pagi. Setelah tiba di Muscat, transit sebentar. Kita akan sambung penerbangan ke Tehran pada jam 9:00 pagi dan tiba di Tehran pada jam 11:10 pagi. Kita akan berjumpa dengan tour guide, check-in hotel. Pada waktu petang, kita mulakan lawatan yang pertama ke bandar Tehran iaitu Azadi Tower dahulunya dikenali sebagai Menara Shahyad, monumen di Dataran Azadi. Ia adalah salah satu mercu tanda Tehran. Seterusnya, kita meneruskan perjalanan ke Nature Bridge adalah jambatan pejalan kaki terbesar yang dibina di Tehran, Iran. Jambatan 270 meter menghubungkan dua taman awam iaitu Taman Taleghani dan Taman Abo-Atash. Selesai lawatan, pulang ke hotel untuk berehat. Makan malam dan bermalam di Tehran.

HARI 03 : TEHRAN FULL DAY TOUR (B/L/D)
Selepas sarapan pagi, kita akan dibawa melawat sekitar Tehran. Kita akan mulakan lawatan ke The Golestan Palace (adalah bekas kompleks kerajaaan Qajar di ibu kota Iran, Tehran). Ia juga merupakan salah satu monument bersejarah yang tertua di bandar Tehran, dan juga status warisan dunia. Kemudian, kita akan ke National Museum; Muzium Negara Iran terletak di Tehran. Ia merupakan sebuah institusi yang dibentuk oleh dua kompleks; Muzium Iran Kuno dan Muzium Era Islam, yang dibuka pada tahun 1937 dan 1972. Institusi ini menjadi tuan rumah monumen bersejarah sejak zaman kuno antik kuno dan zaman pertengahan Iran yang dipelihara, termasuk kapal tembikar, benda logam, sisa tekstil, dan beberapa buku dan syiling yang jarang ditemui. Kita akan berhenti makan tengahari. Seterusnya, sambung perjalanan ke Grand Bazaar dan Milad Tower (Photo Stop). Selesai lawatan, pulang ke hotel untuk berehat. Bermalam di Tehran.

HARI 04 : TEHRAN – MATIN ABAD DESERT ECO CAMP (B/L/D)
Selepas sarapan, check-out hotel. Kita akan bergerak ke Kashan Matin Abad Eco Resort & Organic Farm tempat pelancongan yang popular dan dimulakan oleh kerajaan, NGO dan sektor swasta. Kita dapat menaiki unta atau berjalan kaki, kita juga boleh menunggang basikal melalui ombak pasir dan lembah gunung, malah boleh menikmati berjalan kaki di padang pasir pada waktu malam dengan suasana yang indah diterangi bintang. Makan malam dan bermalam di Kashan Eco Camp.

HARI 05 : MATIN ABAD – ISFAHAN (B/L/D)
Selepas sarapan pagi, check-out hotel. Kita akan dibawa melawat sekitar Isfahan. Kita akan menuju ke Fin’s Garden; Fin Garden yang terletak di Kashan, Iran adalah taman Persia yang bersejarah. Ia terdapat kolam mandi Fin Kashan, di mana Amir Kabir, canselor Qajarid, dibunuh oleh pembunuh yang dihantar oleh Raja Nasereddin Shah pada tahun 1852. UNESCO mengisytiharkan taman itu sebagai Tapak Warisan Dunia. Kemudian, kita ke Abyaneh Traditional Village sudah pasti antara destinasi paling unik di Iran yang pasti akan memukau pandangan jika mengunjunginya. Kampung purba ini telah mengekalkan budaya, bahasa, seni bina, pakaian dan ritual tradisionalnya selama ini. Tiba di Isfahan, check-in hotel, makan tengahari dan berehat. Selepas selesai makan, kita akan ke Sio se Pol Bridge adalah salah satu daripada sebelas jambatan di Isfahan. Kita juga pergi melawat ke Isfahan Carpet Gallery dipandang tinggi dalam dunia permaidani persia dan terkenal dengan reka bentuk yang rumit, warna yang kaya dan ketukangan yang luar biasa. Pulang ke hotel, makan malam dan bermalam di Isfahan.

HARI 06 : ISFAHAN FULL DAY TOUR (B/L/D)
Selepas sarapan, kita akan membuat lawatan sepanjang hari di Isfahan. Kita mula melawat Chehel Sotoun Palace adalah sebuah pavilion di tengah-tengah sebuah taman di hujung kolam yang panjang, di Isfahan, Iran, dibina oleh Shah Abbas II. Selepas itu, kita akan dibawa melawat ke Naqsh e Jahan Square adalah sebuah dataran yang terletak di pusat bandar Isfahan, Iran. Dibina antara 1598 dan 1629, kini menjadi tapak bersejarah penting dan salah satu Tapak Warisan Dunia UNESCO. Seterusnya, kita melawat ke Imam Mosque dikenali sebagai Masjid Diraja atau Masjid Imam selepas revolusi Iran. Selepas itu, kita melawat ke Aali Qapoo Palace dibina pada akhir abad ke-16 sebagai kediaman untuk Shah Abbas I, istana enam tingkat ini juga berfungsi sebagai pintu masuk monumen ke istana-istana diraja yang terletak di taman-taman di luar. Kemudian, kita akan dibawa melwat ke Masjid Sheikh Lotf Allah adalah salah satu karya senibina Iran yang dibina semasa Empayar Safavid. Selesai lawatan kita akan dibawa pulang ke hotel untuk berehat. Makan malam dan bermalam di Isfahan.

HARI 07 : ISFAHAN – SHIRAZ (B/L/D)
Selepas sarapan pagi, check-out hotel. Group akan bertolak ke Shiraz. Semasa di dalam perjalanan, kita akan melawat Persepolis. Persepolis adalah ibu kota Empayar Achaemenes yang terletak 60 km timur laut kota Shiraz di Wilayah Fars, Iran. Selepas itu, kita akan dibawa melawat ke Necropolis, yang merupakan tapak perkuburan yang besar dan direka dengan ukiran yang unik. Seterusnya kita akan melawat Pasargadae adalah ibu kota Empayar Achaemenid. Setibanya di Shiraz, kita akan check-in hotel dan terus memulakan lawatan Quran Gate adalah pintu gerbang bersejarah di utara Shiraz, Iran. Ia terletak di pintu masuk timur laut kota. Selesai lawatan, check-in hotel untuk berehat. Makan malam dan bermalam di Shiraz.

HARI 08 : SHIRAZ FULL DAY (B/L/D)
Selepas sarapan pagi, kita akan dibawa melawat sekitar Shiraz. Kita akan mulakan lawatan ke Nasir Al-Mulk Mosque adalah dikenali sebagai Masjid Merah Jambu iaitu sebuah masjid tradisional di Shiraz, Iran. Kemudian, kita mulakan lawatan ke Eram Garden adalah sebuah taman Persia bersejarah di Shiraz, Iran. Selepas itu, kita akan dibawa melawat ke Karim Khan Citadel adalah sebuah kubu yang terletak di pusat bandar Shiraz, selatan Iran, dibina sebagai sebahagian daripada kompleks semasa dinasti Zand dan dinamakan sempena Karim Khan, dan tempat kediamannya menyerupai kubu abad pertengahan. Kita akan berhenti makan tengahari di restoran tempatan. Selepas itu, kita dibawa melawat ke Zandiyeh Complex salah satu seni bina paling elegan dinasti Zand dan kita juga pergi melawat Shah e Cheragh Holy Shrine iaitu untuk berdoa dan melawat kompleks shah cheragh (Shah Cheragh ialah monumen pengebumian dan masjid di Shiraz, Iran menempatkan makam saudara Ahmad dan Muhammad, anak lelaki Musa Al Kadhimand saudara Ali Ar Ridha. Selesai lawatan, pulang ke hotel untuk berehat. Bermalam di Shiraz.

HARI 09 : SHIRAZ – OMAN (B/L/D)
Selepas sarapan pagi dan check out hotel, kita terus bergerak ke Shiraz Airport untuk penerbangan ke Oman pada jam 10:10 pagi dan tiba di Oman pada jam 12:15 engahari. Setelah tiba di Muscat Airport, kita akan check-in hotel. Selepas itu, kita akan memulakan lawatan ke bandar Muscat iaitu Al Alam Palace ialah keajaiban seni bina dan mercu tanda ikonik di Muscat. Reka bentuk ini menggabungkan gabungan gaya seni bina Islam dan Oman kontemporari, menampilkan seni bina biru dan emas yang menakjubkan, gerbang dan butiran rumit. Selesai lawatan, pulang ke hotel untuk berehat. Bermalam di Muscat.

HARI 10 : FULL DAY TOUR MUSCAT (B/L/D)
Selepas sarapan pagi, kita akan membuat lawatan sepanjang hari di Muscat. Kita mulakan lawatan yang pertama ke Masjid Sultan Qaboos menempatkan salah satu permaidani Parsi buatan tangan terbesar di dunia dan candelier yang mewah. Kemudian, kita akan melawat ke Royal Opera House Muscat tempat ini menawarkan pelbagai persembahan seni dan kebudayaan, selaras dengan visinya untuk meningkatkan seni di rantau ini. Berhenti makan tengahari di restoran tempatan. Kita meneruskan perjalanan ke Mutrah Corniche kawasan tepi laut dengan pemandangan yang indah, pasar tradisional (souk) dan Istana Diraja Sultan. Kemudian, dibawa ke Mutrah Souq salah satu pasar tertua di Oman, di mana kita boleh menemui pelbagai barangan daripada kraftangan tradisional Oman kepada rempah ratus, tekstil dan cenderamata. Selesai lawatan, pulang ke hotel untuk berehat. Bermalam di Muscat.

HARI 11 : MUSCAT – KUALA LUMPUR (KLIA)
Selepas sarapan pagi dan check out hotel, kita akan dibawa membeli belah di Mall of Oman. Berhenti makan tengahari. Selesai makan, kita terus bergerak ke Muscat Airport untuk penerbangan ke Kuala Lumpur (KLIA) pada jam 5:00 petang.

HARI 12 : KUALA LUMPUR (KLIA)
Penerbangan dijangka tiba di Kuala Lumpur pada pukul 3:45 pagi. Jemaah bersurai. Lawatan Tamat.

HARGA PAKEJ TERMASUK

 • Penerbangan pergi balik economoy class dari Kuala Lumpur – Tehran – Shiraz – Muscat (Salam Air).
 • 9 Malam penginapan seperti didalam aturcara di 4 Star Hotel (2 orang sebilik).
 • Jadual Makan dan lawatan seperti di dalam aturcara.
 • Pengangkutan bas.
 • Airport Tax pergi dan balik.
 • Pemandu pelancong dari Malaysia.
 • Insurans kembara.
 • Istimewa beg daripada Al-Mukminin Travel & Tours.

HARGA PAKEJ TIDAK TERMASUK

 • Apa-apa perbelanjaan yang tidak terdapat di atas.
 • Lebihan bagasi.
 • Lawatan luar dari aturcara diatas.
 • Tipping 50 USD.

Maklumat Tambahan

 • Jadual penerbangan bergantung pada kekosongan Airline,
 • Sebarang naik taraf seat penerbangan hendaklah dilakukan selewat-lewatnya 45 hari sebelum tarikh penerbangan
 • Perjalanan aturcara tertakluk kepada perubahan
 • Harga pakej adalah tertakluk kepada perubahan semasa.
 • Pihak Al-Mukminin Travel & Tours Sdn Bhd berhak untuk mengubah hotel penginapan dari hotel yang dinyatakan di dalam brosur atau surat pengesahan pakej diatas sebab-sebab tiada kekosongan atau masalah kerosakan bilik. Sekiranya berlaku, pihak Al-Mukminin Travel tidak memberi jaminan tetapi akan berusaha sebaik mungkin untuk mendapatkan hotel penginapan ganti yang setaraf atau lebih baik.
 • Harga semua pakej didalam brosur ini adalah mengikut nilai matawang MYR semasa.
 • Oleh kerana nilai matawang MYR berubah berbanding US Dollar (USD) atau lain-lain matawang berkaitan, harga pakej boleh berubah mengikut kadar nilaian MYR semasa berbanding nilaian matawang asing tersebut.
 • Sebarang pembatalan atau menarik diri dari menyertai tour perlu dilakukan selewat-lewatnya 60 hari sebelum tarikh penerbangan. Administration fees akan dikenakan untuk setiap pembatalan.
+ Galeri
+ Jadual Perjalanan

IRAN & OMAN 12 HARI 9 MALAM

HARI 01 : KUALA LUMPUR
Berkumpul di KLIA pada jam 11.30 malam (11 Nov 2024) untuk urusan check-in dan boarding pass.

HARI 02 : KUALA LUMPUR – MUSCAT AIRPORT – TEHRAN (L/D)
Bertolak ke Muscat Airport pada pukul 2:45 pagi dan akan tiba pada jam 5:40 pagi. Setelah tiba di Muscat, transit sebentar. Kita akan sambung penerbangan ke Tehran pada jam 9:00 pagi dan tiba di Tehran pada jam 11:10 pagi. Kita akan berjumpa dengan tour guide, check-in hotel. Pada waktu petang, kita mulakan lawatan yang pertama ke bandar Tehran iaitu Azadi Tower dahulunya dikenali sebagai Menara Shahyad, monumen di Dataran Azadi. Ia adalah salah satu mercu tanda Tehran. Seterusnya, kita meneruskan perjalanan ke Nature Bridge adalah jambatan pejalan kaki terbesar yang dibina di Tehran, Iran. Jambatan 270 meter menghubungkan dua taman awam iaitu Taman Taleghani dan Taman Abo-Atash. Selesai lawatan, pulang ke hotel untuk berehat. Makan malam dan bermalam di Tehran.

HARI 03 : TEHRAN FULL DAY TOUR (B/L/D)
Selepas sarapan pagi, kita akan dibawa melawat sekitar Tehran. Kita akan mulakan lawatan ke The Golestan Palace (adalah bekas kompleks kerajaaan Qajar di ibu kota Iran, Tehran). Ia juga merupakan salah satu monument bersejarah yang tertua di bandar Tehran, dan juga status warisan dunia. Kemudian, kita akan ke National Museum; Muzium Negara Iran terletak di Tehran. Ia merupakan sebuah institusi yang dibentuk oleh dua kompleks; Muzium Iran Kuno dan Muzium Era Islam, yang dibuka pada tahun 1937 dan 1972. Institusi ini menjadi tuan rumah monumen bersejarah sejak zaman kuno antik kuno dan zaman pertengahan Iran yang dipelihara, termasuk kapal tembikar, benda logam, sisa tekstil, dan beberapa buku dan syiling yang jarang ditemui. Kita akan berhenti makan tengahari. Seterusnya, sambung perjalanan ke Grand Bazaar dan Milad Tower (Photo Stop). Selesai lawatan, pulang ke hotel untuk berehat. Bermalam di Tehran.

HARI 04 : TEHRAN – MATIN ABAD DESERT ECO CAMP (B/L/D)
Selepas sarapan, check-out hotel. Kita akan bergerak ke Kashan Matin Abad Eco Resort & Organic Farm tempat pelancongan yang popular dan dimulakan oleh kerajaan, NGO dan sektor swasta. Kita dapat menaiki unta atau berjalan kaki, kita juga boleh menunggang basikal melalui ombak pasir dan lembah gunung, malah boleh menikmati berjalan kaki di padang pasir pada waktu malam dengan suasana yang indah diterangi bintang. Makan malam dan bermalam di Kashan Eco Camp.

HARI 05 : MATIN ABAD – ISFAHAN (B/L/D)
Selepas sarapan pagi, check-out hotel. Kita akan dibawa melawat sekitar Isfahan. Kita akan menuju ke Fin’s Garden; Fin Garden yang terletak di Kashan, Iran adalah taman Persia yang bersejarah. Ia terdapat kolam mandi Fin Kashan, di mana Amir Kabir, canselor Qajarid, dibunuh oleh pembunuh yang dihantar oleh Raja Nasereddin Shah pada tahun 1852. UNESCO mengisytiharkan taman itu sebagai Tapak Warisan Dunia. Kemudian, kita ke Abyaneh Traditional Village sudah pasti antara destinasi paling unik di Iran yang pasti akan memukau pandangan jika mengunjunginya. Kampung purba ini telah mengekalkan budaya, bahasa, seni bina, pakaian dan ritual tradisionalnya selama ini. Tiba di Isfahan, check-in hotel, makan tengahari dan berehat. Selepas selesai makan, kita akan ke Sio se Pol Bridge adalah salah satu daripada sebelas jambatan di Isfahan. Kita juga pergi melawat ke Isfahan Carpet Gallery dipandang tinggi dalam dunia permaidani persia dan terkenal dengan reka bentuk yang rumit, warna yang kaya dan ketukangan yang luar biasa. Pulang ke hotel, makan malam dan bermalam di Isfahan.

HARI 06 : ISFAHAN FULL DAY TOUR (B/L/D)
Selepas sarapan, kita akan membuat lawatan sepanjang hari di Isfahan. Kita mula melawat Chehel Sotoun Palace adalah sebuah pavilion di tengah-tengah sebuah taman di hujung kolam yang panjang, di Isfahan, Iran, dibina oleh Shah Abbas II. Selepas itu, kita akan dibawa melawat ke Naqsh e Jahan Square adalah sebuah dataran yang terletak di pusat bandar Isfahan, Iran. Dibina antara 1598 dan 1629, kini menjadi tapak bersejarah penting dan salah satu Tapak Warisan Dunia UNESCO. Seterusnya, kita melawat ke Imam Mosque dikenali sebagai Masjid Diraja atau Masjid Imam selepas revolusi Iran. Selepas itu, kita melawat ke Aali Qapoo Palace dibina pada akhir abad ke-16 sebagai kediaman untuk Shah Abbas I, istana enam tingkat ini juga berfungsi sebagai pintu masuk monumen ke istana-istana diraja yang terletak di taman-taman di luar. Kemudian, kita akan dibawa melwat ke Masjid Sheikh Lotf Allah adalah salah satu karya senibina Iran yang dibina semasa Empayar Safavid. Selesai lawatan kita akan dibawa pulang ke hotel untuk berehat. Makan malam dan bermalam di Isfahan.

HARI 07 : ISFAHAN – SHIRAZ (B/L/D)
Selepas sarapan pagi, check-out hotel. Group akan bertolak ke Shiraz. Semasa di dalam perjalanan, kita akan melawat Persepolis. Persepolis adalah ibu kota Empayar Achaemenes yang terletak 60 km timur laut kota Shiraz di Wilayah Fars, Iran. Selepas itu, kita akan dibawa melawat ke Necropolis, yang merupakan tapak perkuburan yang besar dan direka dengan ukiran yang unik. Seterusnya kita akan melawat Pasargadae adalah ibu kota Empayar Achaemenid. Setibanya di Shiraz, kita akan check-in hotel dan terus memulakan lawatan Quran Gate adalah pintu gerbang bersejarah di utara Shiraz, Iran. Ia terletak di pintu masuk timur laut kota. Selesai lawatan, check-in hotel untuk berehat. Makan malam dan bermalam di Shiraz.

HARI 08 : SHIRAZ FULL DAY (B/L/D)
Selepas sarapan pagi, kita akan dibawa melawat sekitar Shiraz. Kita akan mulakan lawatan ke Nasir Al-Mulk Mosque adalah dikenali sebagai Masjid Merah Jambu iaitu sebuah masjid tradisional di Shiraz, Iran. Kemudian, kita mulakan lawatan ke Eram Garden adalah sebuah taman Persia bersejarah di Shiraz, Iran. Selepas itu, kita akan dibawa melawat ke Karim Khan Citadel adalah sebuah kubu yang terletak di pusat bandar Shiraz, selatan Iran, dibina sebagai sebahagian daripada kompleks semasa dinasti Zand dan dinamakan sempena Karim Khan, dan tempat kediamannya menyerupai kubu abad pertengahan. Kita akan berhenti makan tengahari di restoran tempatan. Selepas itu, kita dibawa melawat ke Zandiyeh Complex salah satu seni bina paling elegan dinasti Zand dan kita juga pergi melawat Shah e Cheragh Holy Shrine iaitu untuk berdoa dan melawat kompleks shah cheragh (Shah Cheragh ialah monumen pengebumian dan masjid di Shiraz, Iran menempatkan makam saudara Ahmad dan Muhammad, anak lelaki Musa Al Kadhimand saudara Ali Ar Ridha. Selesai lawatan, pulang ke hotel untuk berehat. Bermalam di Shiraz.

HARI 09 : SHIRAZ – OMAN (B/L/D)
Selepas sarapan pagi dan check out hotel, kita terus bergerak ke Shiraz Airport untuk penerbangan ke Oman pada jam 10:10 pagi dan tiba di Oman pada jam 12:15 engahari. Setelah tiba di Muscat Airport, kita akan check-in hotel. Selepas itu, kita akan memulakan lawatan ke bandar Muscat iaitu Al Alam Palace ialah keajaiban seni bina dan mercu tanda ikonik di Muscat. Reka bentuk ini menggabungkan gabungan gaya seni bina Islam dan Oman kontemporari, menampilkan seni bina biru dan emas yang menakjubkan, gerbang dan butiran rumit. Selesai lawatan, pulang ke hotel untuk berehat. Bermalam di Muscat.

HARI 10 : FULL DAY TOUR MUSCAT (B/L/D)
Selepas sarapan pagi, kita akan membuat lawatan sepanjang hari di Muscat. Kita mulakan lawatan yang pertama ke Masjid Sultan Qaboos menempatkan salah satu permaidani Parsi buatan tangan terbesar di dunia dan candelier yang mewah. Kemudian, kita akan melawat ke Royal Opera House Muscat tempat ini menawarkan pelbagai persembahan seni dan kebudayaan, selaras dengan visinya untuk meningkatkan seni di rantau ini. Berhenti makan tengahari di restoran tempatan. Kita meneruskan perjalanan ke Mutrah Corniche kawasan tepi laut dengan pemandangan yang indah, pasar tradisional (souk) dan Istana Diraja Sultan. Kemudian, dibawa ke Mutrah Souq salah satu pasar tertua di Oman, di mana kita boleh menemui pelbagai barangan daripada kraftangan tradisional Oman kepada rempah ratus, tekstil dan cenderamata. Selesai lawatan, pulang ke hotel untuk berehat. Bermalam di Muscat.

HARI 11 : MUSCAT – KUALA LUMPUR (KLIA)
Selepas sarapan pagi dan check out hotel, kita akan dibawa membeli belah di Mall of Oman. Berhenti makan tengahari. Selesai makan, kita terus bergerak ke Muscat Airport untuk penerbangan ke Kuala Lumpur (KLIA) pada jam 5:00 petang.

HARI 12 : KUALA LUMPUR (KLIA)
Penerbangan dijangka tiba di Kuala Lumpur pada pukul 3:45 pagi. Jemaah bersurai. Lawatan Tamat.

+ Pakej Ini Termasuk / Tidak Termasuk

HARGA PAKEJ TERMASUK

 • Penerbangan pergi balik economoy class dari Kuala Lumpur – Tehran – Shiraz – Muscat (Salam Air).
 • 9 Malam penginapan seperti didalam aturcara di 4 Star Hotel (2 orang sebilik).
 • Jadual Makan dan lawatan seperti di dalam aturcara.
 • Pengangkutan bas.
 • Airport Tax pergi dan balik.
 • Pemandu pelancong dari Malaysia.
 • Insurans kembara.
 • Istimewa beg daripada Al-Mukminin Travel & Tours.

HARGA PAKEJ TIDAK TERMASUK

 • Apa-apa perbelanjaan yang tidak terdapat di atas.
 • Lebihan bagasi.
 • Lawatan luar dari aturcara diatas.
 • Tipping 50 USD.
+ Informasi

Maklumat Tambahan

 • Jadual penerbangan bergantung pada kekosongan Airline,
 • Sebarang naik taraf seat penerbangan hendaklah dilakukan selewat-lewatnya 45 hari sebelum tarikh penerbangan
 • Perjalanan aturcara tertakluk kepada perubahan
 • Harga pakej adalah tertakluk kepada perubahan semasa.
 • Pihak Al-Mukminin Travel & Tours Sdn Bhd berhak untuk mengubah hotel penginapan dari hotel yang dinyatakan di dalam brosur atau surat pengesahan pakej diatas sebab-sebab tiada kekosongan atau masalah kerosakan bilik. Sekiranya berlaku, pihak Al-Mukminin Travel tidak memberi jaminan tetapi akan berusaha sebaik mungkin untuk mendapatkan hotel penginapan ganti yang setaraf atau lebih baik.
 • Harga semua pakej didalam brosur ini adalah mengikut nilai matawang MYR semasa.
 • Oleh kerana nilai matawang MYR berubah berbanding US Dollar (USD) atau lain-lain matawang berkaitan, harga pakej boleh berubah mengikut kadar nilaian MYR semasa berbanding nilaian matawang asing tersebut.
 • Sebarang pembatalan atau menarik diri dari menyertai tour perlu dilakukan selewat-lewatnya 60 hari sebelum tarikh penerbangan. Administration fees akan dikenakan untuk setiap pembatalan.
Package
Map
Login
Scroll to Top