PEMINAT YOGURT SUSU? KORANG WAJIB CUBA AIR LABAN! RASANYA LUAR BIASA!

Laban adalah sejenis susu ala-ala yogurt tapi rasa dia lebih pekat. Laban ni sedap diminum kalau korang nak tidur . Confirm korang tidur dengan lena. Selalu ada kat supermarket, dalam botol SAR 1 sampai la ke botol 3 liter yang harga dalam SAR 7 atau 8 macam tu.
Botol kecik ada perasa mangga, karamel dan strawberi tapi kalau botol besar, cuma ada perisa asli je. Cuba minum botol kecik dulu. Kalau serasi, boleh minum lagi. Memang sedap!
Selain itu, Laban ini selalu disediakan di kawasan berbuka puasa sama ada di Masjidil Haram mahupun Masjidil Nabawi lagi lagi pada bulan Ramadhan. Sebelum waktu berbuka, selalunya ramai yg akan berkongsi makanan seperti air Laban, kurma, roti dan teh yang amat sedap dan menyegarkan.
Untuk pengetahuan korang, kat Malaysia tak ada tau. Jangan menyesal pula tak beli di semasa berada di sana. Sampai Malaysia nanti dok teringat-ingat.
Jangan lupa LIKE dan SHARE untuk rakan #almukminintravelandtours rakan kita yang lain 😘
Hubungi kami ☎
☎ 03-55487662/3
📧 info@almukminin.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Package
Map
Login
Scroll to Top